НАСЛОВНА » Pronaći srodnu dušu

Pronaći srodnu dušu

Форуми ГЛАВНИ ФОРУМ Pronaći srodnu dušu

Гледање 1 чланка - 1 до 4 (од 4 укупно)
 • Аутор
  Поруке
 • #2072
  Srba Delic
  Учесник

   Pomaže Bog!

   Nikada nisam imao devojku i ne znam šta da radim.

   Pre godinu dana sam se prijavio kod jednog „Dating Coacha“ kako bi mi on pomogao u potrazi, od tada redovno prilazim devojkama gde god stignem i pokušam da sa njima razmenim brojeve telefona ali je sve nekako uzalud.

   Ja sam sa ostalim učesnicima „coachinga“ u istoj grupi na društvenim mrežama i zajedno imamo pozive sam instruktorima i tu redovno čujem njihove napretke dok se kod mene ništa ne menja, mnogi od njih ostvare neverovatne uspehe posle samo mesec dana, neki i ranije, nekima treba 2-3 meseca ali kod mene se to odužilo na više od godinu dana.

   Ne znam do čega je, jako se trudim, jako sam hrabar, dajem sve od sebe ali sam na kraju uvek povređen, kad prilazim devojkama one su često jako grube prema meni i često uopšte i ne obrate pažnju na mene ili mi kažu da ih prosto ne zanjimam i da bežim, e sad u zadnje vreme sve češće dobijam pozitivne reakcije i govore mi da nastavim dalje i da ću pronaći pravu ali mj ni to ništa više ne znači jer vidim da ne dostižem željeni rezultat.

   Dobio sam nekako oko 5 broja telefena ali kad god im pustim poruku bivam blokiran.

   Dolazim u stanje nenormalne agresije, tuge, gneva, zavisnosti i što je najgore i gordosti da kad god vidim momka sa lepom devojkom govorim sebi „ja sam mnogo hrabriji od većine momaka i mnogo se više trudim tako da ja to zaslužujem i to po pravdi Božijoj pripada meni“.

   To je nemački „coaching“ tako da većinu učesnika čine Nemci, Nemci jako brzo ostvaruju svoje rezultate isto kao i Iranci i Turci, primetio sam da Slovenima najteže ide, imam još par Poljaka i Rusa kod nas, kod Poljaka primećujem teške padove ali i oni se često mogu pohvaliti uspesima.

   Meni i ruskim učesnicima nekako najteže pada i zanjima me to da li je to do toga što smo Pravoslavci i da Gospodu to što radimo nije ugodno i da nas zbog toga namerno muči.

   Poslednjih mesec dana posle nekoliko odbijanja dobijem tako jak izliv agresije da odmah udarim u prvu fasadu zgrade pored koje prođem ili na bilo šta na šta naletim bio to saobraćajni znak, bandera, drvo, neki metal, bilo šta jer mislim da bi inače taj bes iskalio nad prvim prolaznikom kojj bi me popreko pogledao.

   Često se molim Gospodu „Gospode dozvoli mi da postignem taj svoj cilj i po ceni gubitka duše i po ceni pogibije samo mi to dozvoli i nemoj me štiti kada su takve stvari u pitanju“ inače sam jako razočaran u naše devojke i uopšte u slovenske devojke jer su jako arogantne, tako da sam se u potpunosti okrenuo Nemicama jer one barem pokušaju da odbiju na fin i kulturan način i ne žele nikog da povrede za razliku od naših.

   Često posećujem javne kuće kako bih malo sebi smanjio taj bol i postao sam zavisnik pa često idem i kad nemam dovoljno para da preguram mesec.

   Inače želim da bludničim sa nekoliko devojaka pre nego što stupim u brak jer mislim da moj ego ne bi izdržao to da ona meni bude prva a ja njoj deseti ili dvadeseti, jedino ne bih bludničio kada bih znao da ću naći nevestu u šta ne verujem.

   Jako bih voleo da čujem Pravoslavni odgovor na ovu temu jer ga u Crkvi ovde u Nemačkoj ne mogu dobiti jer sveštenici ne žele da me saslušaju i daju mi savet jer da su hteli nikad ne bi došao na tu ideju da tražim pomoć od nekog „Coacha“ koji se bavi budističkim meditacijama i to mi redovno savetuje (što ga naravno nikada ne poslušam jer znam da je Pravoslavcima to zabranjeno).

   Pozdrav i svako dobro

   Број корисника који су захвалили аутору: 1
   #2075

   Мир ти од Господа нашега Исуса Христа, драги брате

   Да почнемо од онога  како се молиш и шта тражиш од свог Створитеља:
   „Gospode dozvoli mi da postignem taj svoj cilj i po ceni gubitka duše i po ceni pogibije samo mi to dozvoli i nemoj me štiti kada su takve stvari u pitanju“

   Ево шта каже Господ наш Исус Христ, како се треба молити:

   Мф.6:7 А кад се молите, не говорите много ко незнабошци; јер они мисле да ће за многе речи своје бити услишени.

   Мф.6:8 Ви дакле не будите као они; јер зна Отац ваш шта вам треба пре молитве ваше;

   Мф.6:9 Овако дакле молите се ви: Оче наш који си на небесима, да се свети име Твоје;

   Мф.6:10 Да дође царство Твоје; да буде воља Твоја и на земљи као на небу;

   Мф.6:11 Хлеб наш потребни дај нам данас;

   Мф.6:12 И опрости нам дугове наше као и ми што опраштамо дужницима својим;

   Мф.6:13 И не наведи нас у напаст; но избави нас ода зла. Јер је Твоје царство, и сила, и слава ва век. Амин.

   А ево шта каже апостол у својој посланици:

   Иак.4:3 Иштете, и не примате, јер зло иштете, да у сластима својим трошите.

   Зато  драги брате твоја молитва није услишена и неће бити услишена, јер за своје зло се молиш, а Господ није немилосрдан да дозволи  да ти се то догоди, јер си ти Његово створење и он жели твоје спасење и дуготрпељив је.

   Што се тиче твог греха блуда, то је опасна ствар, превише је олако схваташ.

   „Inače želim da bludničim sa nekoliko devojaka pre nego što stupim u brak jer mislim da moj ego ne bi izdržao to da ona meni bude prva a ja njoj deseti ili dvadeseti, jedino ne bih bludničio kada bih znao da ću naći nevestu u šta ne verujem.“

   Ти свесно чиниш грех. То значи да те је грех узео под своје и једини начин да се ослободиш робовања греху и тих мисли је да се искрено покајеш за своје грехе и  исповедиш. И да молиш Бога да ти нађе духовника који ће даље да те упути на пут спасења. Ако будеш искрен у свом покајању и упоран у тражењу, верујем да ће ти Бог опростити и да ће ти услишити молитву.

   А што се тиче тих date coaching ствари, мани се тога јер сам видиш до каквог духа те је то довело:

   „Dolazim u stanje nenormalne agresije, tuge, gneva, zavisnosti i što je najgore i gordosti da kad god vidim momka sa lepom devojkom govorim sebi „ja sam mnogo hrabriji od većine momaka i mnogo se više trudim tako da ja to zaslužujem i to po pravdi Božijoj pripada meni“ 

   Или

   „Poslednjih mesec dana posle nekoliko odbijanja dobijem tako jak izliv agresije da odmah udarim u prvu fasadu zgrade pored koje prođem ili na bilo šta na šta naletim bio to saobraćajni znak, bandera, drvo, neki metal, bilo šta jer mislim da bi inače taj bes iskalio nad prvim prolaznikom kojj bi me popreko pogledao.“

   Окрени се Богу и моли му се да ти опрости грехе, јер си из незнања грешио, и моли му се да ти нађе одговарајућег духовника, а он ће те научити шта ти је заиста потребно да нађеш „сродну душу“.

   Бог је додирнуо твоје срце, и није те одбацио, а ти му се одужи тако што ћеш одбацити грех и почети хришћански да живиш.

   Прости ми брате грешноме

   Број корисника који су захвалили аутору: 1
   #2079
   Ljilja
   Учесник

    Srbo, naslov kaze sta tebi treba, a tekst sta treba tvome egu i u kakve gluposti zbog toga upadas. Svestenik moze da ti kaze da se uzdrzavas dok se ne ozenis, a u braku je seks blagosloven kad je bez kontracepcije.  Apsolutno postujem sve muskarce koji traze zenu devicu ako i sami nameravaju da devstveno udju u brak. Tvoj problem nije to sto si pravoslavac nego sto furas 1 prevazidjen srpski mind set: juris recke i zene koje mogu da ti ih pruze, a planiras da se zenis drugacijom zenom. Da si tvoj prpblem hormoni ti bi to resavao sam, ti placas da muskost svoju potvrdis u odnosu na zenu – cist problem ega. Ovaj scenario je najveci neprijatelj naseg naroda. Savetujem ti da stanes i pocnes da trazis srodnu dusu: nemci vikendom setaju, rostiljaju ili se pridruzis grupi koja vozi bicikle. Tamo ne budi maco, nego pricaj sa devojkama, slusaj sta ih zanima, ako vole anime mozes da za drustvance organizujes gledanje ili izadjete u kuglanu. Ako ti je prijatno da pricas sa nekom devojkom, a i njoj sa tobom organizuj druzenja koja ce vam dati dosta vremena da se zblizite. Svaka prilika za duhovitost i smeh je dobrodosla. Zelim ti srecu, u 21. veku takav mind set ne trpe vise ni srpkinje. I ako nadjes srodnu dusu i ozenis se, bices u iskusenju da se potvrdis kao muskarac sa drugom zenom. Resi se tog sto pre i strpljivo trazi srodnu dusu. Jedino sto mogu da pohvalim kod tebe je sto se trudis i nisi se povukao. Svestenstvo SPC ima problem sa razvodom brakova sto utice i na njihov posao, mozda nadjes dobrog savetnika, a moDa i omanes.

    Број корисника који су захвалили аутору: 1
    #2101
    Srba Delic
    Учесник

     <p style=“text-align: center;“>

     Srbo, naslov kaze sta tebi treba, a tekst sta treba tvome egu i u kakve gluposti zbog toga upadas. Svestenik moze da ti kaze da se uzdrzavas dok se ne ozenis, a u braku je seks blagosloven kad je bez kontracepcije.  Apsolutno postujem sve muskarce koji traze zenu devicu ako i sami nameravaju da devstveno udju u brak. Tvoj problem nije to sto si pravoslavac nego sto furas 1 prevazidjen srpski mind set: juris recke i zene koje mogu da ti ih pruze, a planiras da se zenis drugacijom zenom. Da si tvoj prpblem hormoni ti bi to resavao sam, ti placas da muskost svoju potvrdis u odnosu na zenu – cist problem ega. Ovaj scenario je najveci neprijatelj naseg naroda. Savetujem ti da stanes i pocnes da trazis srodnu dusu: nemci vikendom setaju, rostiljaju ili se pridruzis grupi koja vozi bicikle. Tamo ne budi maco, nego pricaj sa devojkama, slusaj sta ih zanima, ako vole anime mozes da za drustvance organizujes gledanje ili izadjete u kuglanu. Ako ti je prijatno da pricas sa nekom devojkom, a i njoj sa tobom organizuj druzenja koja ce vam dati dosta vremena da se zblizite. Svaka prilika za duhovitost i smeh je dobrodosla. Zelim ti srecu, u 21. veku takav mind set ne trpe vise ni srpkinje. I ako nadjes srodnu dusu i ozenis se, bices u iskusenju da se potvrdis kao muskarac sa drugom zenom. Resi se tog sto pre i strpljivo trazi srodnu dusu. Jedino sto mogu da pohvalim kod tebe je sto se trudis i nisi se povukao. Svestenstvo SPC ima problem sa razvodom brakova sto utice i na njihov posao, mozda nadjes dobrog savetnika, a moDa i omanes.

     Zahvaljujem na odgovoru sestro Ljiljo.</p>
     Mislim da ste pogrešno shvatili moju poruku.

     Rekao sam samo da ne bih mogao da trpim da ona meni bude prva a ja njoj ne, ukoliko bih imao par devojaka pre toga to mi ne bi predstavljalo problem što joj nisam prvi.

     Inače to što plaćam, znam da ne valja ali prosto mi pukne film kad sam svakodnevno izložen tolikoj nepravdi pa tražim utehu, muškarcima nije toliko lako kao ženama kada su te stvari u pitanju.

     Pozdrav

    Гледање 1 чланка - 1 до 4 (од 4 укупно)
    • Морате бити пријављени да бисте одговорили у овој теми.