НАСЛОВНА » „U lazi su kratke noge“ !!!!

„U lazi su kratke noge“ !!!!

Форуми ГЛАВНИ ФОРУМ „U lazi su kratke noge“ !!!!

Гледање 1 чланка - 1 до 2 (од 2 укупно)
 • Аутор
  Поруке
 • #681
  Zoran Stojakovic
  Учесник

   Pomoz’ Bog!

   Desava se….

    

    

   Пошаљите прилог:
   Број корисника који су захвалили аутору: 5
   #684
   Иван Ташић
   Главни модератор

    Помаже Бог.

    Брате, хвала ти што си ово послао. И ја сам проверио фотографију и нашао на Гуглу о коме се у ствари ради – Алан Хеџ је професор на Корнелу. Какав Србољуб, какви бакрачи.

    Овај текст на Борби за веру је пример потпуног моралног посрнућа аутора! Очигледно су га писали сами уредници (а по стилу још очигледније неки свештеник). Последњи пасус их одаје да су све измислили и сами себи написали полу-хвалоспев. Раде јадни у скромним условима и то њихов саговорник зна, а нико не зна ко су иначе, јер су анонимни. Играју се расколом, а знају колико је страшне последице претходни раскол оставио и да неке ране још нису зацелиле.

    Други текст у коме реагују на писмо које је група познатих Срба из Америке упутила патријарху је баљезгарија какву стварно потпуно поремећен ум може да смисли. Што кажу доживех трансфер блама док сам оно хуљење читао. Човек кад онако нешто прочита буде му јасније зашто су нас оволике несреће снашле у последњих неколико деценија. Такав мозак је далеко од покајања на које је позивао свети Николај жички.

    Ништа ново за Борбу за веру. „Боре“ се за веру, а плаше се да се потпишу и открију ко су и тако ево већ више од деценије. А ево шта је свети ава Јустин написао о анонимним дописима (октобар 1970):

    „[…] анонимне дописнице као ова, или слична њој писма, и разне инсинуације у њима, и сви методи такве врсте, све то спада у нашу савремену апокалиптику. Такво анонимно писање је непоштена работа, и њоме и по њој се не решава ништа.“

    Овоме немам шта да додам.

    Иван

     

     

    Број корисника који су захвалили аутору: 2
   Гледање 1 чланка - 1 до 2 (од 2 укупно)
   • Морате бити пријављени да бисте одговорили у овој теми.