НАСЛОВНА » Teološki fakultet

Teološki fakultet

Форуми ГЛАВНИ ФОРУМ Teološki fakultet

Гледање 1 чланка - 1 до 3 (од 3 укупно)
 • Аутор
  Поруке
 • #1175
  natasa.lazic
  Учесник

   <p style=“text-align: left;“>Pomaže Bog svima,želim da upišem teološki fakultet i postanem vjeroučiteljica ali nisam sigurna koju srednju školu trebam upisati.Pa ako mi neko može pomoći ili posavjetovati me.Od svojih roditelja i bližnjih ne mogu tražiti savjet jer me neće podržati.Naravno,moraću reći kada dođe vrijeme za to,ali ne znam kako se postaviti kada me budu odgovarali od teološkog fakulteta.</p>
   Nataša

   #1176
   Marko
   Учесник

    Бог ти помога,треба да видиш с Свештенико,средњу Богословију,или неку другу средњу.Поразговарај с Свештеником.Срећно

    Број корисника који су захвалили аутору: 1
    #1177
    nada.nada
    Учесник

     Драга Наташа, девојке не могу да похађају Богословију. То је средња теолошка школа и намењена је само за дечаке. Али Богословски факултет прима и девојке. Најбоља припрема за Богословски факултет је Гимназија друштвеног смера јер су предмети сродни и добићеш широко образовање и добру подлогу за теологију.

     Што се родитеља тиче, немој да бринеш. Има још доста времена до тренутка уписа на факултет. Немој крити своју жељу али и бирај тренутак када ћеш је рећи. Припремај их пажљиво и ненаметљиво. Најбоље је да се потрудиш да их заинтересујеш за црквени живот и теолошке теме, на пример постављај им питања која те интересују. Али само пажљиво да их неком грубошћу не одбијеш. Остави им довољно времена да схвате и прихвате. Срећно!

     Број корисника који су захвалили аутору: 1
    Гледање 1 чланка - 1 до 3 (од 3 укупно)
    • Морате бити пријављени да бисте одговорили у овој теми.