НАСЛОВНА » Pomoć u održavanju foruma/sajta

Pomoć u održavanju foruma/sajta

Форуми ГЛАВНИ ФОРУМ Pomoć u održavanju foruma/sajta

Гледање 1 чланка - 1 до 2 (од 2 укупно)
 • Аутор
  Поруке
 • #1144
  Анонимни

   Помаже Бог,

   покушао сам да ступим у контакт са администраторима форума, али безуспјешно, с тога сам одлучио овако ‘јавном’ поруком да понудим помоћ око одржавања форума. Сматрам да би се могло порадити на изгледу и функционалности форума, као и ‘маркетингу’, у смисли промовисања овог онлајн мјеста за сва животна и духовна питања вјерника, које би, вјерујем, у великој мјери допринијело усавршавању нас самих.

   Рад сам да помогнем одржавању сајта колико ми вријеме дозволи. Бавим се израдом сајтова, искрен да будем нисам експерт, али се разумијем довољно. Тренутно се школујем за техничара рачунарства, те сам испратио неколико курсева мимо редовне школе, али сам доста тога сам научио. Технологије које познајем су HTML5, CSS3, Javascript, мало PHP, MySQL i Pascal, затим Adobe Photoshop i Adobe XD. Имам искуства у одржавању форума и администрацији истих (поготово phpBB3, али бих се могао релативно брзо прилагодити и на друге врсте софтверских апликација). Ако Вам могу бити од помоћи на било који начин, било би ми изузетно драго.

   Поздрав

   Број корисника који су захвалили аутору: 1
   #1149
   djordje.micic
   Учесник

    Бог ти помогао пријатељу

    Лепо је то што се интересујеш да помогнеш, леп је смер који си уписао јер сами га и ја завршио само ја сам отишао степеницу више па завршио и факултет и сам сам се нудио да помогнем око одржавања сајта али сам остао без одговора, верујем да си приметио да форум није толико активан као пре али надам се да ће се то у некој скоријој будућности променити овде је само нас пар браће и сестара који помажемо људима и то је то одприлике.

    Нека те Бог чува.

    Број корисника који су захвалили аутору: 1
   Гледање 1 чланка - 1 до 2 (од 2 укупно)
   • Морате бити пријављени да бисте одговорили у овој теми.