НАСЛОВНА » Oralni sex sa devojkom-budućom ženom?:)

Oralni sex sa devojkom-budućom ženom?:)

Форуми ГЛАВНИ ФОРУМ Oralni sex sa devojkom-budućom ženom?:)

Гледање 1 чланака - 1 до 5 (од 5 укупно)
 • Аутор
  Поруке
 • #1087
  Анонимни

   Da li je u redu ako devojka u dugogodišnjoj vezi s mnom i u ljubavi želi da me zadovolji oralno?

   #1088
   djordje.micic
   Учесник

    Помаже Бог пријатељу,

    Што се тиче оралног секса Црква није дала неко конкретније објашњење у вези тог питања па опрости ако ћу дати себи право па рећи своје мишљење.

    Ево овако по неком мом мишљењу које сам стекао читајући Библију и друге црквене књиге искрено ја сам против тога прво упражњавате секссуалне односе пре брака које се може завршити нежељеном трудноћом па онда многи парови због тога крену путем абортуса. Сексуалне односе треба искључиво упражњавати у браку и то како је Бог рекао да се ради али наравно постоје те новине као што су орални или анални секс Црква и религија је против тога.
    Цитираћу једног свештеника који је лепо дао објашњење о свему томе:

    „Треба имати на уму да Бог који створио нашу сексуалност, нам је такође дао и одређене границе у којима се она може одвијати, и да од нас тражи одговорност како је користимо. Све што је неприродно, настрано и изопачено (нпр. анални секс, садо-мазо итд) не би требало да има места у сексуалном животу једног хришћанског пара – који тежи да удовољи и служи Богу. Ни једна сексуална перверзија и девијација не долази од Бога – „Оца светлости“ (Јак. 1:17), већ од наше пале телесности која бива распаљивана демонима разврата и изопачености.

    На крају желим нагласити: Према Светом писму сексуални однос пре брака је недопустив. И на жалост, многи млади хришћани који се тзв. „забављају“ и су вођени телом, налазе себи изговоре да задовоље своју успаљеност и пожуду. „Ми ћемо се и тако узети…“, кажу они, но, нико од нас не зна шта ће са њиме бити сутра. Твоја будућа/будући може да те неочекивано остави или да оде на „онај свет“, а ономе који остане као оставштина ће остати изгубљена невиност и грех блуда. Или опет имају изговор: „Орални секс није ‘прави сексуални однос’…“ Заиста? Зашто га онда зову „секс“? Ако није „прави“ зашто се онда он завршава оргазмом или ејакулацијом?“

    Стога пријатељу размисли и запитај се како се Бог осећа и како гледа на све то али свако од нас је човек створен од земљине прашине и духа светога и чулна задовољства када нам преплаве тело тешко је одолети, моли се Богу и чувај се срдачан поздрав.

    Број корисника који су захвалили аутору: 1
    #1090
    Анонимни

     Немој пре брака , колико год да мислиш да није битно . Буди стрпљив , врло стрпљив. Ако погледаш на форум овог сајта видјећеш да сам поставио тему „Блуд и рукоблуд“ јер сам починио тај грех рукоблуда много пута и мучи ме толико да се осећам безнадежно сваки пут када паднем . Блуд је такав грех где све изгледа лепо и фино и мислиш да ће ти бити забавно , а два минута касније – горко плачеш и болно се кајеш и патиш .

     Број корисника који су захвалили аутору: 1
     #1100
     Bodin Kravljanac
     Учесник

      У старијим временима било је прописано одлучење од Причешћа за све врсте блуда, од самозадовољавања до ,,отимања“ туђе жене, па је то могло трајати и четрдесетак дана, а, богме, и до пред смрт (тзв. ,,последња причест“). О томе је одлучивао исповедник, или, у тежим случајевима, локални епископ.

      Дакле, грех је свакако. Из личног искуства саветујем да било какав секс пре брака прескочите. Не што сам се сам опекао, него, напротив, зато што сам искусио да међусобна љубав много јаче и брже узраста, јер срастају ваше душе, а не тела. Наравно, и ово друго треба једном да се деси (мада не мора ни у браку, то је вама на вољу остављено), али боље је ићи правилним редоследом. Као и Адам што је хтео пречицу до познања добра и зла, па се смртно озледио, јер није хтео да иде постепено. Божија воља није да ви ту нешто глуматате чедност и ревност јер неко тако прописао, него да остварите пуноћу истинске љубави кроз сједињење ваших живота. Докле ћете далеко догурати зависи искључиво од ваше слободне воље; Он ће вам дати максимум за који сте способни. Ви бирате.

      Моје субјективно мишљење је да у овом тренутку немате шта једно другом на тај начин телима казати и показати, што не бисте могли и речима.

      ЈЕДНОМ ЗА ЦЕО ЖИВОТ – РАЗГОВОРИ СА СРЕДЊОШКОЛЦИМА О БРАКУ, ПОРОДИЦИ И ДЕЦИ

      #1126
      djordje.micic
      Учесник

       Човек мора да обузда своја чулна задовољства колико год може, сваки однос пре брака јесте грех јер тако дајемо непоштовање нашем Господу, треба да гледамо напред шта губимо а шта добијамо када се бацимо у грех наравно ништа добро, ја се лично увек водим тим примером и ја сам нажалост брзоплет и често погрешим али требамо да будемо једно са Господом и онда он једини има ту моћ да нам покаже како и шта је добро за сваког од нас јер је његово време вечно док нама пролази сваким даном и све га је мање, стога не треба да сада пробамо све већ да се држимо правих и исправних вредности, молитва браћо и све остало препустимо Богу он зна како ће са нама.

      Гледање 1 чланака - 1 до 5 (од 5 укупно)
      • Морате бити пријављени да бисте одговорили у овој теми.