НАСЛОВНА » Обољење кичме

Обољење кичме

Форуми ГЛАВНИ ФОРУМ Обољење кичме

Гледање 1 чланка - 1 до 3 (од 3 укупно)
 • Аутор
  Поруке
 • #1808
  Mateja Matic
  Учесник

   Помаже Бог.

   Имам 16 годима. Крајем 2019. и почетком 2020. године, почео сам да примећујем да ми врат и рамема иду сувише напред, тј. да сам погрбљен. У фебруару 2020. сам отишао на Бањицу и установљено је да имам криву кичму, узрок је то што сам нагло израстао, а да кривина износи 74 степена (до 50 степени је нормално). Добио сам мидер који сам морао да носим 8-12 сати дневно и уз то да радим вежбе. Контрола је требала да буде за 6 месеци. Због короне није било могуће да одем на контролу тада, већ сам отишао у априлу ове године. Тада су ми измерили кривину од 79 степени (граница за операцију је 80 степени), дакле за 14 месеци, стање ми се погоршало. Искрен да будем, нисам носио редовно мидер нити сам радио вежбе онолико колико су ми рекли. Саветовао сам се са разним физиотерапеутима и лекарима и сви су рекли да је једино решење операција. Кроз 2-3 године, ако се не оперишем, може доћи до озбиљних компликација са плућима и срцем.

   Родитељи су јако забринути, ја нисам, верујем да ће све бити како треба, али сам дошао да тражим савет и помоћ, шта да радим, ком светитељу да се молим за оздрављење? Хвала.

   #1810
   tomislav.dackovic
   Учесник

    Бог ти помогао, и срећан ти празник светих Апостола Петра и Павла!

    Млади брате мој!
    Пријатно сам изненађен твојом храброшћу да јавно напишеш све ово.
    Имаш моје поштовање!
    Што се тиче одговора на твоје питање, мораш сачекати да ти се овде јаве мудрији од мене. Ја видим да желиш да поступаш по Христовим речима „молите, и даће вам се; тражите, и наћи ћете; куцајте, и отвориће вам се“, тј. ти вапиш Богу за помоћ, ти размишљаш и истражујеш како да ти се помогне, и ти радуцкаш вежбе. Не одустај од тога, од све 3 „тачке“! Знаш, и свети Апостол Павле је био болестан, и није одустајао од молитве Богу за исцељење. О, он није доживео да буде исцељен али јесте доживео да му се Господ Исус Христос јави; добио је више него што је тражио!
    Мени је лично, млади брате мој, жао због овога кроз шта пролазиш, на путу ка спасењу.
    Помињаћу те у молитвама.

    Тома

    #1834
    srbo
    Учесник

     zašto ne pokušati u nekom gimnastičkom klubu, recimo?

    Гледање 1 чланка - 1 до 3 (од 3 укупно)
    • Морате бити пријављени да бисте одговорили у овој теми.