Почетна » Forum za pravoslavnu omladinu

Forum za pravoslavnu omladinu

Форуми ГЛАВНИ ФОРУМ Forum za pravoslavnu omladinu

Гледање 1 чланка - 1 до 4 (од 4 укупно)
 • Аутор
  Поруке
 • #1215
  Nada
  Учесник

  Hristos se rodi.

  Imamo jedno temu, i ndamo se da mozemo dobiti pomoc u vezi foruma za omladinu. Rado bi hteli da ukljucimo nasu decu o forum u kojemu je pravoslavna omladina (razlicitog uzrasta 14-18 godina) ukljucena.

  Mi zivimo u Nemackoj, tako da nije lako stupiti u kontakt sa pravoslavnom omladinom i komunicirati, <span style=“display: inline !important; float: none; background-color: #ffffff; color: #333333; font-family: Georgia,’Times New Roman’,’Bitstream Charter’,Times,serif; font-size: 16px; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: left; text-decoration: none; text-indent: 0px; text-transform: none; -webkit-text-stroke-width: 0px; white-space: normal; word-spacing: 0px;“>a pogotovo u doba Corone</span>. Mozda ima i udruzenja, gde se omladina i digitalno sastaje uvezi razlicitih tema kao pravoslavna vera ili  humanitarne pomoci itd..

  Hvala Vam mnogo unapred, za svaki predlog.

  Nada

  #1216
  Nada
  Учесник

  Izvinite za razbacani tekst, neznam kako se to desilo.

  #1218
  Marina
  Учесник

  Vaistinu se rodi!

  Draga sestro,

  Probajte da pretražite na internetu „Svetosavska omladina“, ili „Svetosavska omladinska zajednica“. Nadam se da če to možda nešto pomoći.

  #1240
  Nada
  Учесник

  Draga sestro,

  hvala Vam mnogo.

  Pokusavala sam da pronadjem forum, pa sam kontaktovala „Svetosavsku omladinu u Banja Luci“. Oni su preporucili svetosavlje.org.

   

Гледање 1 чланка - 1 до 4 (од 4 укупно)
 • Морате бити пријављени да бисте одговорили у овој теми.