НАСЛОВНА » Болно место

Болно место

Форуми ГЛАВНИ ФОРУМ Болно место

Гледање 1 чланка - 1 до 4 (од 4 укупно)
 • Аутор
  Поруке
 • #1606
  milos
  Учесник

   Поштовани молим за помоћ, ради се о томе да се буквално нигде нисам ударио, а нпр испод колена пре неки дан, осећам бол као да,имам модрицу, а уопште је немам нити сам се ударио, кад погледам то место болно, нема никакве модрице, а на додир ме боли као да ме неко гвозденом штанглом ударио….. то ми се и пре дешавало али ове године поготово….

   #1608
   Sladjana
   Учесник
    • Поштовање браћо и сестре
    • Већ дуже времена покушавам да се исповедим али ми не полази за руком као ни да нађем саговорника да олакшам патњу.Просто тако се задеси да се не нађе нико да се душа отвори или ако се и нађе онда тај неко нема времена .Не могу више да нађем духовника тако лако.Томе сам и сама крива али помолите за мене да опет мачем духовника са лакоћом јер ми је овако јако тешко.Трчим од цркве једне па друге Ал нема ком да завапим а веру имам такву да ме само онда Бог чује и да ће непријатеља да порази.
    #1615
    Slobodanka
    Учесник

     Dragi Milose,
     mozda si se udario u snu? U svakom slucaju bilo bi dobro da odes kod lekara i da ti snime rentgenom tu potkolenicu, jer mozda te boli kost, cisto da proveris. I ne brini, ima divnih lekara… Sve najbolje!

     #1616
     Slobodanka
     Учесник

      Draga Sladjana,
      evo ja cu te rado saslusati, samo napisi… I najbolje je da pitas u svojoj crkvi, ja doduse ne poznajem bas dobro sva pravila, ali sigurna sam da ce te svako rado saslusati… Samo ne odustaj. Cuvaj se!

      Број корисника који су захвалили аутору: 1
     Гледање 1 чланка - 1 до 4 (од 4 укупно)
     • Морате бити пријављени да бисте одговорили у овој теми.