NASLOVNA » Bolno mesto

Bolno mesto

Forumi GLAVNI FORUM Bolno mesto

Gledanje 1 članka - 1 do 4 (od 4 ukupno)
  • Autor
    Poruke
  • #1606
    milos
    Učesnik

      Poštovani molim za pomoć, radi se o tome da se bukvalno nigde nisam udario, a npr ispod kolena pre neki dan, osećam bol kao da,imam modricu, a uopšte je nemam niti sam se udario, kad pogledam to mesto bolno, nema nikakve modrice, a na dodir me boli kao da me neko gvozdenom štanglom udario….. to mi se i pre dešavalo ali ove godine pogotovo….

      #1608
      Sladjana
      Učesnik
        • Poštovanje braćo i sestre
        • Već duže vremena pokušavam da se ispovedim ali mi ne polazi za rukom kao ni da nađem sagovornika da olakšam patnju.Prosto tako se zadesi da se ne nađe niko da se duša otvori ili ako se i nađe onda taj neko nema vremena .Ne mogu više da nađem duhovnika tako lako.Tome sam i sama kriva ali pomolite za mene da opet mačem duhovnika sa lakoćom jer mi je ovako jako teško.Trčim od crkve jedne pa druge Al nema kom da zavapim a veru imam takvu da me samo onda Bog čuje i da će neprijatelja da porazi.
        #1615
        Slobodanka
        Učesnik

          Dragi Milose,
          mozda si se udario u snu? U svakom slucaju bilo bi dobro da odes kod lekara i da ti snime rentgenom tu potkolenicu, jer mozda te boli kost, cisto da proveris. I ne brini, ima divnih lekara… Sve najbolje!

          #1616
          Slobodanka
          Učesnik

            Draga Sladjana,
            evo ja cu te rado saslusati, samo napisi… I najbolje je da pitas u svojoj crkvi, ja doduse ne poznajem bas dobro sva pravila, ali sigurna sam da ce te svako rado saslusati… Samo ne odustaj. Cuvaj se!

            Broj korisnika koji su zahvalili autoru: 1
          Gledanje 1 članka - 1 do 4 (od 4 ukupno)
          • Morate biti prijavljeni da biste odgovorili u ovoj temi.