НАСЛОВНА » Рукоблуд

Рукоблуд

Форуми ГЛАВНИ ФОРУМ Рукоблуд

Гледање 1 чланка - 1 до 4 (од 4 укупно)
 • Аутор
  Поруке
 • #1084
  Недељко
  Учесник

   Помаже Бог,

   водим борбу против греха рукоблуда, прошло је 7 дана како нисам рукоблудничио, осетим невероватну сексуалну похоту ка супротном полу. Размишљајући о томе, без обзира што ја не чиним физички грех, ја чиним мислени грех, размишљајући о супротном полу. Занима ме како се изборити у потпуности са овим грехом.

   #1085
   Veljko Djindjic
   Учесник

    <p style=“text-align: left;“>Postati svetim i otici u Raj:) salim  se malo ali to je u principu to.. Kazu sto se vise odupires i pobedjujes nalet za naletom strast slabi i jenjava a kad padnes jaca. To ti potvrdjujem  i iz iskustva, a biti potpuno slobodan mozda tek na kraju ili posebnom miloscu Bozijom..pogotovo od misli. Treba i blagoslov svestenika, post, cuvanje ociju.. srecno brate u Hristu, nista bez muke</p>

    #1089
    NAGA5000
    Учесник

     Бог ти помогао пријатељу,

     Ево овако као што сам рекао и брату Николи тако ћу рећи и теби клони се тог зла и демонске работе јер то је велики грех ако си читао Библију можеш да закључиш како је Бог казнио Онана за слично дело које је починио.

     Мој ти је савет ради што више можеш, умарај своје тело да би увече могао лако да спаваш, приметићеш да када полако будеш престајао са тим рукоблудом да ћеш осетити да имаш више енергије, да си позитивнији у свом понашању…
     Моли се Богу да ти одврати мисли од тог греха и немој мислити на те ствари, постоје на интернету многе апликације које блокирају такав садржај можеш и њих почети примењивати, само размисли докле може довести тај рукоблуд, да сутра не можеш имати децу због импотенције размисли шта губиш ради 5 минута задовољства и ја сам грешан као и сви ми и опрости ми ако су моје речи биле грубе али размисли како се Бог осећа када његово дете чини грех.

     Стога све је у теби пријатељу и твојој истрајности у томе да постигнеш оно што желиш, млои се Богу пусти демонске работе по страни, читај Библију и свете књиге и немаш проблема.

     Срдачан поздрав и нек ти Бог да свако добро.

     #1095
     Marko
     Учесник
     Гледање 1 чланка - 1 до 4 (од 4 укупно)
     • Морате бити пријављени да бисте одговорили у овој теми.