НАСЛОВНА » Одговор на: Kako se obući za crkvu?

Одговор на: Kako se obući za crkvu?

Форуми ГЛАВНИ ФОРУМ Kako se obući za crkvu? Одговор на: Kako se obući za crkvu?

#969
NAGA5000
Учесник

  Драги брате Милораде зар нас вера не учи љубављу и томе да је људски грешити па да ми говорите како нећете да комуницирате самном, када сам се прикључио овом форуму и сам поставио питање нико ми није одговорио сем вас  и хвала вам на томе,лепо смо писали јуче и рекао сам да сам још зелен по питању вере и да сам се тек вратио и тек почео поново да посвећујем више пажње вери и да учим о њој.

  А то како ја не слушам свог саговорника, рекао сам већ поштујем туђе мишљење и увек ћу никога нисам увредио нити икоме ишта нажао учинио јер вера пропагира љубав а не мржњу нажалост нисам добро разумео читаву поруку брата Милете стога и њега молим за опрост овим путем нека ми Бог суди за моје грехе ако сагреших.

  И наравно вама брате Милораде искрено ми је жао што чујем да не желите да комуницирате самном ја се извињавам ако сам вас увредио са нечим у мојим порукама наравно ја увек лепо подносим критике и из њих извлачим поуку да не понављам исте грешке.

  Нека ми опростте и други чланови форума хтео сам само да помогнем али ако сам погрешио нека ми опросте сви чланови,моје намере су од самог почетка искрене и стојим иза тога увек сам ту да помогнем свакоме ко је у невољи и ко има питање у вези вере да му најбоље помогнем.

  Хтео сам да предложим да сви заједно радимо на томе да се овај форум врати некако у живот ја сам програмер па бих и покушао око техничких ствари да средим мало изглед итд али не знам коме да се обратим по том питању.

  Хвала свима јер сте ми указали на грешку коју сам направио посебно вама брате у Христу Милораде

  Свима желим срећи и здравље да Бог подари како вама тако и вашим ближњима као и свима онима којима је то потребно.