НАСЛОВНА » Одговор на: Homoseksualnost i Novi Zavet

Одговор на: Homoseksualnost i Novi Zavet

Форуми ГЛАВНИ ФОРУМ Homoseksualnost i Novi Zavet Одговор на: Homoseksualnost i Novi Zavet

#900
Nevena
Учесник

  Dobro vece svima,

   

  Zelela sam da vam odgovorim.

  @Ivo hvala za artikl i klip. Pricam engleski, volim na engleskom da citam sta vise, a za par sati putujem u jedno mesto sigurno 3h i taman cu iskoristiti vreme da procitam na miru PDF. Zahvali bratu koji mi je uputio ovo.

  @Bodine, nije nabacano kako ti kazes, odlicno sam razumela.

  Puno mi znaci ova prepiska. Nisam napisala ovdeo puno ime i prezime razumecete iz kojih razloga, jer ne bih zelela da neko od porodice (sire) naidje na clanak pa poveze 2 i 2. Ne zelim nikoga da razocaram.

   

  No zbog saveta koje ste mi udelili, na ovom mestu bih samo jos dve stvari dodala:

  1) Trebalo je odmah da napisem. Ja sam najvise zbog toga postavila ovu temu, jer -blud- je kljuc rekla bih svega, zar ne? Slazem se sa vama za ljubav 1001%. Apropo toga, zvucace cudno sigurno,no ja nemam potrebe za odnosima vec neke 2,3 godine. Nekada davno da, no sada imam 31 (skoro 32) i imam jos samo zelju da pored nekoga ostarim, ali je ‘problem’ sto se osecam „sigurno“ i lepo samo u ..ovom drugom drustvu, da tako oznacim. Upravo ovo me upucuje na ovu samospoznaju i shvatanje istine  odnosno, da li sebe ipak zavaravam.

  Gore sam jos pomenula mozda da me muce razne pomisli (znam od koga dolaze) i maltene imam osecaj da neko tamo ima nameru da me baci u ocaj jer poznaje moju slabost i strahove.

  2 je ujutru i raspisah se, vec ste mi dali odgovore koje sam trebala cuti, svakom pojedinacno hvala po 100x i dolazim taman na tacku 2) pronaci Duhovnika – ne zivim u mom rodnom gradu poslednje 3 godine, vec na starom zlom zapadu. 🙁

  Znam jednog jedinog koji bi mi mogao kako kazete u tom kontekstu „strucno“ savetovati, ali je problem sto je u pitanju otac mog dobroj prijatelja odavde i kucni prijatelj moje bake. Ja se kicno ne stidim da pricam, ali ne bih volela da moja baka sutradan stidi svoje unuke..

  Sa druge strane, razmislicu..mozda ako prvo popricam sa njom..

  Huh…..hajd’ nadam se da vi bar lepo spavate 🙂

  Puno pozdrava braco i sestre.

  Radujmo se bolje Hristovom ponovnom dolasku!

  I da se sto vise ljudi probudi na vreme…

  Nevena

  Број корисника који су захвалили аутору: 1