НАСЛОВНА » Одговор на: Homoseksualnost i Novi Zavet

Одговор на: Homoseksualnost i Novi Zavet

Форуми ГЛАВНИ ФОРУМ Homoseksualnost i Novi Zavet Одговор на: Homoseksualnost i Novi Zavet

#895
ivo.vatovic
Учесник

  Драга сестро,

   

  Да имаш добро срце сведочи и ова твоја јавна исповест. То не може свако, први ја. Бог суди, не само по делима, него и по ономе што нађе у срцу.

  Нити сам духовник, нити духован али нисам могао а да ти не упутим две, три речи подршке јер страдаш а љубав то не може да поднесе.

  Хомосексуалност је грех, као и лицемерје, блуд, лаж… дакле није од Бога и против тога се мораш борити. Осим те, тебе и друге, страшне, муке муче а то опет значи да је Бог са тобом. Он кога воли онога и кара. Нема места очајању и знај да помисли које ти долазе и зову да прекратиш са животом нису твоје него од оног, проклетог, оца лажи. Помисли нису твоје и игнориши их колико можеш.

  Брат Немања те је добро саветовао … не жури, нађи себи духовника који је близак души твојој и, полако, без журбе крени путем опоравка. Буди спремна да их пуно обиђеш док не нађеш онога кога ћеш звати својим. Можда буде из прве… али то не бива често.

  Ја бих додао само једно … моли Бога да ти помогне и упути те духовнику који има лек за твоју муку. Својим речима, или, твори Исусову молитву (Господе Исусе Христе, помилуј ме грешну) а Он зна за шта га молиш. Моли, тражи и наћи ћеш. Не постоји нико у историји овог страдалног света да је молио а да није нашао. Само пази, наћи ћеш оно што тражиш. Ако будеш тражила неког да те чеше по ушима, и говори ти оно што желиш да чујеш, таквог ћеш и наћи … тражи да ти Господ, кроз неког служитеља свога, пода утеху и исцељење, и то ћеш неизоставно и добити јер Бог хоће да се сви спасу, сви, па и ти. Моли и буди стрпљива.

  Мени је ова твоја исповест много користила јер ме је ганула, па ћу те, заузврат, помињати у својим безвредним молитвама док ме има.

  Воли те у Христу брат твој,

   

  Иво

  Број корисника који су захвалили аутору: 2