НАСЛОВНА » Одговор на: Дружење преко ZOOM-а

Одговор на: Дружење преко ZOOM-а

Форуми ДРУЖЕЊЕ ЧЛАНОВА Дружење преко ZOOM-а Одговор на: Дружење преко ZOOM-а

#1920
kristina.ferari
Учесник

    U redu, a za šta je ovaj link -<span style=“color: #444444; font-family: ‘Palatino Linotype’, serif; font-size: 18px;“><span style=“color: #444444; font-family: ‘Palatino Linotype’, serif; font-size: 18px; background-color: #fbfbfb;“>Svako dobro,</span></span>

    <span style=“color: #444444; font-family: ‘Palatino Linotype’, serif; font-size: 18px;“> </span>